2023: nú al een jaar vol positieve ontwikkelingen

Een korte samenvatting.

De zomervakantie is in volle gang en inmiddels is het jaar 2023 alweer even doormidden. Wellicht een mooi moment om te resumeren over hoe onze organisatie ervoor staat.

En dat is eigenlijk best goed. Bij Pijl solutions zijn we dan erg trots op de leuke, positieve ontwikkelingen die wij recent hebben doormaakt.

Denk hierbij aan het 35-jarig jubileum, de recente teamuitbreidingen, onze nieuwe digitale uitstraling en de start van het opzetten van ons eigen serviceportaal.

35 jaar Pijl solutions

Dit jaar vierden wij het 35-jarig jubileum van ons bedrijf. Iets waar we uiteraard erg trots op zijn en wat samen met ons gedreven team én relaties is bereikt.

Teamuitbreiding
Ook is het team van Pijl solutions in het afgelopen jaar uitgebreid met de komst van Jeffrey en Bram. Naast de extra gezelligheid, is ons team daarmee versterkt in onze missie uw ICT-systemen veilig en stabiel te houden.

Óók digitale uitbreiding

Sinds begin 2023 zijn onze digitale kanalen in een nieuw jasje gestoken. Met veel enthousiasme is ook onze nieuwe website gelanceerd !

Onlangs zijn wij gestart met het opzetten van ons eigen serviceportaal. Een omgeving op de website, waar u informatie en downloads kunt raadplegen. Momenteel staat het serviceportaal nog in de kinderschoenen, maar we houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen!
Het gaat goed!

Ontwikkelingen die het leuk maken om deel uit te maken van het team van Pijl solutions én om erg optimistisch te zijn over de tweede helft van 2023. We kunnen dan ook zeggen: het gaat goed met Pijl solutions.

- Team Pijl solutions

Kennismaken?

Kom langs voor koffie
en een goed gesprek

Wij helpen u verder