Maak kennis met Jeffrey Persoon

Met veel enthousiasme stellen we graag onze nieuwe collega Jeffrey aan u voor, die sinds 1 oktober bij ons werkzaam is als software consultant.

Meedenken met de klant

In deze functie focust Jeffrey zich voornamelijk op software-vraagstukken zoals KING-software of Office 365, maar ook allerlei andere ICT-gerelateerde zaken. 

Hierbij staat voor Jeffrey meedenken en persoonlijk contact met de klant altijd centraal. Dit doet hij graag door even na te bellen of langs te komen om samen de processen door te lopen van een project.

“Groei door ICT wordt versterkt door een goede fundamentele basis van vertrouwen, waarbij er altijd een luisterend oor wordt geboden aan de klant.” – Jeffrey Persoon

Passie voor ICT

Voorheen heeft Jeffrey met veel passie in verschillende branches binnen de ICT gewerkt en ging zijn voorkeur altijd uit naar het organiseren en regelen van bedrijfsprocessen. Zowel privé als op de werkvloer neemt hij graag het voortouw en staat hij écht in contact met de mens.

Bij Pijl solutions brengt onze mede-Westlander dan ook nú al graag sportieve ideeën in het team. Zo motiveert hij ons elke dag voor een wandeling en is op zijn initiatief vorig weekend een gezellig bedrijfsuitje georganiseerd.

Wij zijn erg blij met Jeffrey als toevoeging aan het team en mocht u nu al vragen hebben of willen sparren onder het genot van een kop koffie, twijfel dan niet om contact op te nemen!

Jeffrey Persoon - Software Consultant
E: jeffrey@pijlsolutions.nl

Interesse

in onze diensten
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder