Pijl en Van der Voort: een relatie die al twee decennia werkt

Langdurige samenwerking

Bij Pijl solutions bv zijn we trots op onze langdurige samenwerking met de Van der Voort Groep (Potplanten, Young Plants en Breeding) een bedrijf uit Honselersdijk, gespecialiseerd in de veredeling, vermeerdering en produceren van Spathiphyllums en pot anthurium.

Onze samenwerking strekt zich uit over twee decennia en in deze jaren is er dan ook een sterke persoonlijke band opgebouwd met het bedrijf. Bovendien zit de tuinbouw bij onze medewerkers in het DNA en neemt deze branche voor hen altijd een belangrijke plek in.

Maak kennis met de Van der Voort Groep.

De hoofdvestigingen voor Young Plants als voor Potplanten liggen in het Westland in Honselersdijk. Het bedrijf kent zeven vestigingen en er zijn maar liefst 100+ medewerkers actief. Met zo’n 16 hectare aan tuinbouwkassen produceert Van der Voort Potplanten zo’n 40.000 planten per dag. Een behoorlijke operatie, óók voor ICT.

ICT voor een tuinbouwbedrijf
Vanwege de omvang van de operatie binnen Van der Voort is een veilige, stabiele ICT-omgeving van cruciaal belang. Via korte communicatielijnen worden storingen dan ook snel opgelost en zorgt ons team door monitoring van het netwerk voor minimale downtime. Daarnaast zijn wij betrokken bij de groei en ontwikkelingen binnen het bedrijf, wat betekent dat mee- en vooruitdenken een belangrijk onderdeel is van onze rol.

Veilige, stabiele ICT-omgeving:

  • Systeembeheer (op locatie)

  • Monitoring en beheer van netwerk

  • Maandelijks overleg met betrokkenen

  • Preventief handelen én vooruitdenken

Systeembeheer op locatie

Om een veilige en stabiele ICT-omgeving mogelijk te maken biedt Pijl solutions proactief beheer op locatie. Hierbij is onze collega Ömer elke donderdag op locatie aanwezig bij Van der Voort. Wekelijks zorgt hij voor het monitoren en beheren van het netwerk, ondersteunt hij gebruikers en weet hij als geen ander wat er speelt binnen het bedrijf.

Met Ömer op locatie hebben wij toegang tot een kundige, betrokken ICT’er die weet wat er speelt binnen onze vestigingen en daardoor van grote meerwaarde is. - Jeremy, Financial Controller

Dank aan Van der Voort!

Door de jaren heen heeft de Van der Voort Groep zich in rap tempo ontwikkeld en wij zijn trots hierin een rol van betekenis te kunnen zijn. De gigantische operatie van dit bedrijf is haast niet te bevatten. Voor Pijl solutions een erg leuke uitdaging om alle ICT-processen goed in te richten en zorg te dragen voor een stabiele en veilige ICT-omgeving. Voor nu én in de toekomst.

Wij danken Van der Voort Young Plants en Potplanten van harte voor de jarenlange, trouwe klandizie.

Kennismaken?

Kom langs voor koffie
en een goed gesprek

Wij helpen u verder