R.A. van Leeuwen bouwbedrijf over jarenlange samenwerking

Familiebedrijf R.A. van Leeuwen

Pijl solutions hecht veel waarde aan de mening van haar klanten en is om deze reden langsgegaan voor een interview bij jarenlange klant R.A. van Leeuwen bouwbedrijf b.v. Deze projectontwikkelaar en bouwbedrijf zet dagelijks meerdere aspecten van ICT in voor woning- en utiliteitsbouw in Zuid-Holland.

Het in Alphen aan den Rijn gevestigde familiebedrijf R.A. van Leeuwen bestaat al sinds 1964 en bouwt van meet af aan al hoogstaande projecten binnen de woning- en utiliteitsbouw. Van scholen tot volledige wijken als projectontwikkelaar of als aannemer, mede door jarenlange ervaring weet het bedrijf ieder project op hoog niveau op te leveren.

Jarenlange full-service klant

R.A. van Leeuwen is al meer dan 30 jaar klant van Pijl solutions. Wat begon bij het kopen van een aantal computers bij de toenmalige computerwinkel in Alphen aan den Rijn is uitgegroeid tot een volledige samenwerking op ICT-gebied. Van volledig systeembeheer tot levering van alle hardware, hosted telefonie en Office 365.
Daarnaast komt Arjan van Pijl solutions eens per twee maanden langs voor het beantwoorden van gebruikersvragen en kleine issues rondom het gebruik van ICT.

ICT innovaties in de bouw

Waar het uitvoerend bouwen van projecten weinig ICT-oplossingen vereisen, zijn deze voor voorbereidingswerkzaamheden en kantoorwerk van groot belang. Uiteraard voor het dagelijks e-mail en telefoonverkeer, digitaal aanleveren van bouwtekeningen en administratief werk. Daarnaast staat ook de bouwwereld niet stil en zet het bedrijf volop in op innovaties. Zo heeft Pijl solutions onlangs hardware en advies mogen leveren voor specialistische revisiesoftware, die wijzigingen in bouwtekeningen detecteert en vergelijkt met voorgaande versies.

“.. Informeel, bijna vriendschappelijk zelfs”

Nico, hoofd financiële afdeling bij R.A. van Leeuwen, ervaart de samenwerking met Pijl als zeer prettig. “Pijl solutions heeft veel kennis van onze organisatie. Grote automatiseerders zouden ons niet zo goed kunnen helpen. De samenwerking is informeel, bijna vriendschappelijk zelfs, waardoor er korte lijnen zijn en Pijl snel kan schakelen als er problemen zijn.”

Ook in de toekomst blijft het bouwbedrijf ontwikkelen en verwacht het dat de rol van ICT alleen nog maar belangrijker zal worden. Met het volste vertrouwen in de samenwerking zoals hij nu is met Pijl solutions bouwt R.A. van Leeuwen met een gerust hart verder.

“Wij bedanken R.A. van Leeuwen voor het openhartige gesprek en de jarenlange samenwerking tot nu toe.”

Kennismaken?

kom langs voor koffie
of een goed gesprek

Wij helpen u verder