Nieuwe perspectieven met De Hek Online

In dit groeiende digitale tijdperk heb je ook als ICT’er sterke relaties nodig. Zo werken wij al jaren samen met onze Vlaardingse partner De Hek Online Marketing. Hoewel onze dagelijkse bezigheden sterk verschillen, kruisen onze werelden toch regelmatig. Lees hier hoe wij onze collega’s uit de Haringstad al meer dan een decennium bijstaan met onze diensten!

De Hek Online

De Hek Online is een development- en online marketingbureau uit Vlaardingen en is al jaren vaste partner van Pijl. Over en weer hebben onze organisaties veel voor elkaar betekend en samengewerkt in verschillende digitaliserings- en automatiseringstrajecten.

Naast deze vruchtbare samenwerking, beheert Pijl solutions de werkplekken, verbindingen en de security, zodat De Hek Online altijd verzekerd is van een veilige digitale werkomgeving. Het bedrijf opereert en communiceert immers doorgaans online en is daardoor erg gebaat bij een goede infrastructuur.

Groeien en meedenken

Door de jaren heen ontwikkelt en groeit het bedrijf zich op positieve wijze. Hierbij denken we mee én geven we pro actief advies over de schaalbaarheid van de onderneming en de samenwerking tussen medewerkers en hun contactpersonen. Op deze manier kan De Hek ICT inzetten om te groeien.

“De werkwijze van Pijl solutions kenmerkt zich door vertrouwen, nuchterheid en een eerlijk advies” – Aldus Frank de Hek (Eigenaar, De Hek Online Marketing)

LAN-party op de VRIJMIBO

Een ICT-infrastructuur neerzetten voor een jong bedrijf is een leuke uitdaging en geeft altijd weer nieuwe perspectieven en inzichten. Zo krijgen wij van de Hekkers een vraag die we niet vaak voorbij zien komen. Zo vroeg onze partner om hoe zij gezellig konden gamen op de VRIJMIBO. Pijl solutions heeft daarom De Hek op weg geholpen zodat zij veilig en snel een LAN-party konden organiseren.

“Zoals altijd staat Pijl solutions voor ons klaar, ook voor dit soort leuke evenementen!” – Joey; programmeur bij De Hek Online (en fanatiek gamer)

We zijn nog lang niet klaar!

Er liggen nog mooie vooruitzichten in het verschiet. Zo staan er nog uitdagende samenwerkingstrajecten op de planning én blijven we natuurlijk met De Hek meedenken om hun groeipijnen te ontnemen en zich te laten focussen op de kerntaken.

Alleen zo groei je door ICT. Wilt u ook groeien met behulp van ICT? Neem dan contact met ons op.

Meer weten

over onze ICT-oplossingen
of wilt u graag kennismaken?

Wij helpen u verder