Digitaliseren en automatiseren bij Kraanverhuur Immerzeel

Familiebedrijf Kraanverhuur Immerzeel

Begin dit jaar hebben we weer een mooi digitalisering- en automatieringtraject afgerond. Dit keer voor onze relatie Kraanverhuur Immerzeel.

Kraanverhuur Immerzeel is een familiebedrijf uit De Lier met een sterk twaalfkoppig team. Samen bedenken zij de veiligste en meest betrouwbare hijsoplossingen voor hun klanten door heel het land.

Veel handmatig werk

De planning werd oorspronkelijk op papier gedaan en ook de administratie werd handmatig ingevoerd. Dit verhoogde steeds meer het risico op schoonheidsfoutjes en zorgde voor onnodige extra handelingen. Het bedrijf besloot het daarom over een andere boeg te gooien.

Geen papierwerk meer, maar een digitale oplossing voor planning en administratie die automatisch informatie verwerkt in KING.

Q-Field Service Planner

Kraanverhuur Immerzeel gebruikt nu de Q-Field Service Planner. Dit is een digitaal planbord, waarmee zij efficiënt de verhuur van hijskranen kunnen plannen en belangrijke informatie met alle medewerkers kunnen delen.

Machinisten raadplegen de planning in de mobiele app, waardoor de zij altijd precies weten wat hun werkzaamheden zijn. Daarnaast kunnen zij gemakkelijk documenten raadplegen, zoals certificeringen en vergunningen.

Na een uitgevoerde opdracht verwerken de machinisten alle relevante informatie in de app, waarna deze als afgerond wordt ingeschoten in KING Software. Vervolgens kan de order nog worden gewijzigd indien nodig, waarna de automatische facturatie in gang wordt gezet.

Implementatie

In dit traject verzorgden wij samen met onze partner Quality IT de implementatie van deze toekomstbestendige oplossing, waarmee Kraanverhuur Immerzeel zorgeloos én efficiënt kan werken.

Wij danken alle betrokkenen en wensen vooral Kraanverhuur Immerzeel heel veel succes met de Q-Field Service Planner!

Kennismaken?

Kom langs voor koffie
en een goed gesprek

Wij helpen u verder