Betrouwbare lijnen om verwachtingen te overtreffen

Familiebedrijf Dikkenberg Mode

Als modewinkel is het in deze tijd belangrijk om de consument te allen tijde te helpen. “Als een klant niet goed geholpen wordt, gaat hij of zij snel naar de concurrent.” Het hebben van een betrouwbare ICT-partner is in deze geen overbodige luxe. Van de PIN die betrouwbaar moet blijven werken tot optimaal ingerichte back-office-systemen. We gingen bij damesmodewinkel Dikkenberg Mode langs om te vragen wat zij van Pijl solutions’ dienstverlening vinden.

Wij spraken met Arco Dikkenberg, de 5e generatie die leiding geeft aan het familiebedrijf Dikkenberg Mode. De winkelketen in “casual damesmode” bestaat namelijk al meer dan 100 jaar. Het bedrijf heeft haar oorsprong in het Westlandse De Lier, waar het in de eerste jaren van 1900 is opgericht als winkel in pannen en potten. “Dat was toen de beweging die veel mensen maakten. In de crisistijd moest men overleven en was inventiviteit nodig om meer geld binnen te krijgen. ”

“ … Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot winkelketen met vestigingen in De Lier, Vlaardingen en Berkel en Rodenrijs.”

Topsport in consumentenhandel

“Onze winkels zijn 6 dagen in de week open. Op dag 7 zijn we alweer bezig met dag 1.” vertelt Arco. “Daarnaast is er een kleine foutmarge. Als een klant niet goed geholpen wordt, gaat hij of zij snel naar de concurrent. Winkeleigenaar zijn is zo écht topsport.”

Omdat de foutmarge zo klein is, dient de ICT voor het bedrijf optimaal mee te werken. Bij topsport horen immers topvoorzieningen. Dit is wat Pijl solutions dag-in dag-uit aan Dikkenberg Mode wil leveren.

ICT van Pijl solutions van levensbelang

Meer dan 20 jaar geleden kwam Dikkenberg Mode met Pijl solutions in aanraking. “We hadden een probleem met een computer. De problemen bleken lastiger op te lossen dan doorsnee het geval was. We werden doorverwezen naar Van Der Pijl.” Inmiddels verzorgt Pijl solutions alles bij Dikkenberg wat met data te maken heeft. Van telefonie, tot internetlijnen, kassa en back-officesystemen. “Ze zijn van levensbelang”.

Verwachtingen overtreffen

Dikkenberg Mode wil verwachtingen blijven overtreffen bij haar klanten om onderscheidend te blijven in de retail modewereld. Iets wat we bij Pijl solutions kunnen waarderen. We zullen dan ook ons uiterste best blijven doen om Dikkenberg hierbij te ondersteunen.

“Wij bedanken Arco voor het openhartige interview en de jarenlange samenwerking tot nu toe en we kijken uit naar de verdere samenwerking in de toekomst.”

Kennismaken?

Kom langs voor koffie
en een goed gesprek

Wij helpen u verder