Sneller betaald krijgen met Tikkie en King Business Software

Sneller betaald krijgen? Betere cashflow? Tijd en geld besparen door minder aanmaningen? Het kan, met Tikkie voor bedrijven. Nu ook gekoppeld aan King Business Software. U leest hier hoe het werkt.

Bespaar tijd en geld met Tikkie

Het op tijd ontvangen van betalingen is voor veel ondernemingen een uitdaging. De debiteurenadministratie blijkt binnen veel bedrijven de meeste tijd kwijt te zijn aan het versturen van herinneringen, aanmaningen en contact voor het maken van betaalafspraken. Met Tikkie kan op een groot deel van deze tijd bespaard worden.

Met Tikkie kan eenvoudig een betaalverzoek worden verstuurd met een link, waarmee klanten direct kunnen betalen. Uit betalingen onder de meer dan 5 miljoen gebruikers van Tikkie is gebleken dat u echt sneller betaald krijgt. Hoe snel? 57% van de Tikkies wordt binnen één uur betaald en 81% van de Tikkies wordt binnen 12 uur betaald.

King Business Software in samenwerking met Tikkie

In april jl. is King als eerste softwarebedrijf een samenwerking aangegaan met Tikkie en biedt hiermee een handig voordeel aan King-gebruikers.

King-gebruikers kunnen bij het aanmaken van een factuur automatisch een betaalverzoek genereren. Het betaalverzoek wordt vervolgens in de e-mail met de factuur bijgevoegd. Alles is volledig in uw eigen King-omgeving geïntegreerd. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden en u betaalt alleen per geslaagde Tikkie-betaling.

Ook via het King CRM is het mogelijk om een Tikkie te genereren, waardoor u op bezoek bij de klant kan aansporen op snelle betaling.

Klanten van Pijl solutions al van start

Bij Pijl solutions kunnen we u voorzien van integratie en advies bij het gebruik van Tikkie in combinatie met King. Voor de eerste klanten hebben we Tikkie al gekoppeld. Zo ook voor Zwemschool de Kikkersprong, een bedrijf dat zwemlessen geeft op 13 locaties in Zuidwest-Nederland. De zwemschool voert een centrale administratie met voornamelijk particuliere debiteuren. Omdat particulieren niet altijd een strikte administratie voeren, is Tikkie een ideaal hulpmiddel om sneller betaald te krijgen.

Ook starten met Tikkie voor uw bedrijf?

Wilt u ook tijd besparen op uw debiteurenadministratie? Met Tikkie en King biedt u eenvoudige betaalmogelijkheden aan uw klanten, volledig geïntegreerd in uw bestaande werkwijze. Neemt u direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Interesse

in KING-software
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder