Passend maatwerk met Pijl solutions

U bent op zoek naar bedrijfssoftware die meegroeit. KING heeft hier standaardoplossingen voor, maar mogelijk heeft u naast deze mooie oplossingen meer specifieke opties nodig, aansluitend op uw wensen.

Pijl solutions levert daarom verschillende opties voor maatwerk, naast de standaardoplossingen die KING Software te bieden heeft. Zo hebben wij een aantal voorbeelden op een rij gezet, die specifieke uitdagingen hebben opgelost bij klanten.

Met het passend maatwerk:

  • Automatiseert u bedrijfsprocessen

  • Koppelt u gemakkelijk met webshops

  • Mogelijkheid tot aanpasbare rapportages

  • Heeft u live-date met PowerBI

Importeren van prijslijsten
Prijzen kunnen afhankelijk van leverancier-afspraken enorm verschillen. Bij Pijl inventariseren wij deze data en importeren wij de verschillende prijslijsten binnen de aanpasbare rubrieken in KING. Zo staat deze data in verbinding met de rest van uw pakket en houdt u alle gegevens op één plek.   

Automatiseren van bedrijfsprocessen
Met KING Task Centre (KTC) leveren wij maatwerk om bedrijfsprocessen van verschillende moeilijkheidsgraden te automatiseren. Een betalingsherinnering verzenden op basis van de verloopdatum van een factuur? Wij automatiseren dit proces.

Koppeling met webshops
Met de webshopkoppeling van KING Software kunnen wij handmatig data importeren uit uw huidige webshopomgeving. Daarmee houdt u gemakkelijk uw financiële boekhouding en voorraadbeheer in verbinding. Alle wijzigingen die u doorvoert binnen KING zijn ook direct in de webshop zichtbaar.

Aanpasbare rapportages
Door het verband te leggen met bestaande data en KING Software, creëert u mogelijkheid om aanpasbare rapportages in te richten. Zodoende richt Pijl voor de klant volledige lay-outs van deze rapportages in. Op die manier heeft u altijd inzicht in wat er speelt binnen uw bedrijf.

Live-data met PowerBI
Daarenboven geeft KING Software de mogelijkheid om data te exporteren naar moderne oplossingen, zoals PowerBI. Binnen uw huidige Microsoft 365 abonnement is PowerBI een aanvullende betaalde optie.

Alle PowerBI Dashboards worden dynamisch, overzichtelijk, mobielvriendelijk en volledig op maat ontwikkeld. Bovendien zijn alle overzichten eenvoudig te delen of te downloaden. Samen bespreken we uw doelen, zodat het dashboard optimaal is ingericht. Wilt u een unieke weergave per bedrijfsproces? Alles is mogelijk.

 

Geinteresseerd? Neem contact met ons op!

Interesse

in onze diensten
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder