KING Software: óók voor online boekhouding en administratie

Sneller werken, minder fouten en meer tijd overhouden voor de klant. Een aantal directe voordelen van het automatiseren van de boekhouding en administratie.

Voor online boekhouding en administratie

KING Software biedt hiervoor online boekhoudsoftware, zoals KING Finance voor ondernemers of KING Accountancy voor administratiekantoren en accountants.

Het doel: het automatiseren van administratieve- of bedrijfsprocessen, zodat u zich kunt focussen op het leveren van waarde voor uw klant.

KING Finance
KING Finance is online boekhoudsoftware, speciaal voor ondernemers. Simpel, maar toch ambitieus door de vele mogelijkheden om administratieprocessen geautomatiseerd te laten verlopen.

KING Accountancy
KING Accountancy is een zeer uitgebreid boekhoudpakket voor administratiekantoren en accountants. Hierbij zijn er opties mogelijk voor zowel het startende kantoor als de grote speler die meer eisen stelt.

Voor elk bedrijf een oplossing

Deze krachtige oplossingen bieden voor elk bedrijf mogelijkheden om administratie te automatiseren. Als dealer van KING-software kan Pijl solutions u adviseren in het correct gebruiken van deze producten.

Meer weten? Lees dan onze nieuwsberichten over KING Finance en KING Accountancy!

Interesse

in KING-software
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder