KING Finance: online boekhouding voor de ondernemer

Ontdek de voordelen

Als ondernemer wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan boekhouding en de focus leggen op het ondernemen. Profiteer daarom van de talloze voordelen van KING Finance, boekhoudsoftware voor ondernemers.

Met KING Finance automatiseert u een groot deel van uw boekhouding. U werkt sneller met de bankkoppeling, elektronische facturatie en automatische verwerking van inkoop- en verkoopfacturen.

Automatische bankkoppeling
Met de bankkoppeling van KING Software importeert u heel eenvoudig bankafschriften vanuit een zakelijke rekening. Deze afschriften worden vervolgens met één druk op de knop óf geheel automatisch verwerkt in de administratie.

Digitaal factureren
Voldoe snel aan betalingen en verstuur in één klap digitaal facturen naar debiteuren. Dit vergt minder handelingen én er wordt sneller betaald.

"Scan & herken" oplossing
Met de 'scan & herken' software van KING worden bonnetjes, inkoop- & verkoopfacturen automatisch verwerkt in de boekhouding. Hierdoor werkt u optimaal samen met uw boekhouder!

Meer uit uw administratie halen?

Met KING Finance kunt u meer uit uw administratie en facturatie halen. Ook is het mogelijk om het gehele administratieproces te automatiseren. Neem gerust contact op voor advies!

Interesse

in KING-software
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder