Cyberawareness poster voor op kantoor

Hang de gratis poster "Digitaal Bewust" op jouw kantoor en bescherm jouw bedrijf

De cyberveiligheid van een bedrijf valt of staat met haar werknemers. Hoe bewuster jij en je collega’s omgaan met het digitale werk, zoals e-mail en online bestellen, hoe veiliger het bedrijf wordt.
Bij Pijl zien we het onze taak om de cyberweerbaarheid van onze klanten te vergroten. Zo kunnen we samen problemen voorkomen in plaats van genezen.

Wordt ook cyberweerbaar en print onze "Digitaal Bewust" poster, zodat jouw collega's bewust blijven van de gevaren. 

Poster cyberarewareness, hang hem op kantoor. 
Weten jij en je collega’s wat je moet doen bij een hack? Weten jullie valse e-mails te herkennen?

Met de cyberawareness-poster van Pijl weet iedereen binnen het bedrijf wat er moet gebeuren! Print de poster en hang hem op, zodat we de cyberweerbaarheid vergroten van jouw bedrijf.

Download de poster op onze website

 

Éxtra weerbaar met deze 3 andere tools

Test en vergroot jouw kennis met deze hulpmiddelen. Oh... en vergeet deze e-mail niet door te sturen naar collega’s!

Kun jij phishing herkennen? Test het in 5 minuten

Met de korte kennisquiz van het Digital Trust Center van het Ministerie van Economische Zaken test je binnen 5 minuten wat jij weet van phishing en of je in staat bent dit te herkennen.

Start direct de kennisquiz

Phishing is de meest voorkomende vorm van cybercrime. Met valse berichten proberen criminelen achter gevoelige gegevens en wachtwoorden te komen. Phishing is relatief makkelijk te herkennen, als je weet hoe! Wordt ook weerbaarder en start de quiz.

Leer spoofing herkennen

Naast phishing is spoofing een vorm van online fraude door cybercriminelen. Met spoofing doet een crimineel alsof hij jou is, waardoor hij uit jouw naam weer verder personen en instanties kan oplichten. Leer spoofing herkennen en kom erachter hoe je jezelf kunt weren.
Lees dit korte artikel op de website van de Kamer van Koophandel en test je kennis met de Online Fraude Kennisquiz van het Digital Trust Center.

Cyber Veilig Check Assessment

Door jezelf en jouw collega’s bewuster te maken wordt jouw bedrijf cyberweerbaar.
Wil je – samen met Pijl – verder ingaan op de cyberveiligheid van je bedrijf? Neem dan contact op. Wij kunnen een Cyber Veilig Check Assessment uitvoeren, waarbij we het hele bedrijf onder de loep nemen.
Wordt cyberweerbaar en neem contact op met Pijl

Interesse

in onze diensten
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder