Haal alles uit software met applicatiebeheer

“Ik weet dat we meer uit onze software kunnen halen, maar ik heb geen tijd”

Hoe fijn zou het zijn om een professional over de vloer te hebben die een paar uur per maand uw applicaties verbetert? Zo worden uw werkprocessen continu geoptimaliseerd, werkt u fijner én haalt u alles uit uw ICT.

Als u applicatiebeheer uitbesteedt aan Pijl solutions komen wij iedere maand langs om uw processen te bespreken en vertalen we deze naar uw bedrijfssoftware. Pak de controle over uw bedrijfsverbeteringen en maak vandaag nog een afspraak.

Veel tijdbesparing

Als we klanten bezoeken horen we veelvuldig deze opmerking: “Ik weet dat we nog veel meer uit onze software kunnen halen. Om zaken makkelijker te maken of automatisch te laten verlopen. Maar ik heb gewoon geen tijd. Het lukt zo ook wel, maar het moet beter kunnen”.

Zonde, want de verbeteringen die software u bieden kunnen u vaak juist tijd besparen! In veel gevallen merkt u dit op korte termijn al.

Wat doet een applicatiebeheerder?

Een applicatiebeheerder helpt om software op de juiste manier in te zetten. Niet alleen kan hij gebruikersvragen beantwoorden, problemen oplossen en software up-to-date houden, maar ook kan hij een belangrijke rol spelen bij bedrijfsverbeteringen.

Een applicatiebeheerder kan u helpen om uw bedrijfsdoelen te vertalen naar software. Door geregeld met u in gesprek te gaan en uw wensen door te nemen, kan hij advies geven in de juiste manier van werken en uw huidige softwaretools inrichten om hierop aan te sluiten.

Pro-actief; Niet meer achter de feiten aanlopen

Met een deskundig applicatiebeheerder werkt u actief aan de verbetering van uw bedrijf. Processen worden verbeterd, er zijn minder ergernissen en uw organisatie bespaart veel tijd.

Daarnaast kan een applicatiebeheerder waardevolle kansen inzichtelijk maken vanuit de data die uw software verzamelen. Met deze data stuurt u pro-actief uw onderneming aan. Niet alleen loopt de organisatie soepeler, maar u speelt continu in op nieuwe ontwikkelingen en kansen. Kortom; u loopt niet meer achter de feiten aan.

Waarom een externe applicatiebeheerder?

De voordelen zijn overduidelijk. Dan rest nog de vraag: “Waarom een externe applicatiebeheerder van Pijl?”. Voor een goede continuïteit dienen uw bedrijfsprocessen de afhankelijkheid van personeel te overstijgen. Dat wil zeggen; De processen zijn gewaarborgd, ongeacht wie er binnen uw organisatie werkt. Door de verantwoordelijkheid voor applicatiebeheer bij een externe partij te leggen, bent u verzekerd van continuïteit en is uw bedrijfsverbetering niet afhankelijk van slechts één werknemer.

Daarnaast is een externe applicatiebeheerder vaak goedkoper. U kunt flexibel omgaan met het aantal inzetbare uren, waardoor er geen onnodige kosten worden gemaakt door vast personeel.

Pijl solutions heeft jarenlange ervaring in het beheren van ICT en applicaties bij organisaties van verschillende groottes en binnen diverse branches. Put uit onze ervaring en pak controle over de automatisering van uw onderneming.

Mogelijkheden bespreken?

Wilt u de mogelijkheden van applicatiebeheer bij Pijl solutions bespreken? Maak dan vandaag nog een afspraak, dan komen we bij u langs om uw wensen te bespreken.

P.S. Wist u dat?
Wist u dat Pijl solutions ook applicaties voor u kan ontwikkelen, binnen uw bestaande softwareoplossingen?

Interesse

in onze diensten
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder