SharePoint Online: het nieuwe samenwerken

Het werken met Office 365 en SharePoint Online biedt veel voordelen en slimme oplossingen voor de dagelijkse werkzaamheden. Benieuwd wat deze ontwikkelingen voor uw organisatie kunnen betekenen? Lees dan over de voordelen van het gebruik van SharePoint Online.

Microsoft SharePoint is een krachtig en dynamisch platform voor al uw kennis- en documentbeheer. Hiermee kunt uw bedrijf overal veilig, productief en efficiënt samenwerken, op ieder gewenst moment en op ieder apparaat. Er is enkel een webbrowser nodig, zoals Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome of Firefox.

Met SharePoint kunt u:

  • Gemakkelijk bestanden delen en toegang beheren

  • Back-up van uw bestanden inzien

  • Tegelijk samenwerken in bestanden

  • Vanaf elke locatie werken

Gemakkelijk bestanden delen en toegang beheren
Bestanden delen was nog nooit zo eenvoudig. Met een simpele interactie, kunnen gebruikers sites, mappen en individuele documenten delen met interne en externe gebruikers. Daarbij kunnen toegangs- en schrijfrechten op elk moment worden ingezien en stopgezet.

Altijd een back-up van uw bestanden
SharePoint maakt gebruik van automatisch versiebeheer, waardoor u eenvoudig vorige versies van bestanden kunt terughalen. U kunt dit zien als een automatische back-up van alle wijzigingen binnen een document.

Werk tegelijk samen aan documenten
Tegelijkertijd samenwerken in een office document? Het is mogelijk. Met SharePoint bewerkt u realtime documenten, zonder verschillende versies op te slaan. Daarbij worden alle wijzigingen automatisch opgeslagen.

Ongebonden aan locatie
Eén van de grotere voordelen van SharePoint is dat het beschikbaar is in de Cloud. U heeft toegang tot alle Office 365 apps via uw desktop, tablet, smartphone of laptop ongeacht de locatie. Zo kunt u onderweg eenvoudig Documenten scannen met OneDrive of een PowerPoint presentatie afronden.

Met SharePoint creëert u een veilige omgeving om gegevens met elkaar uit te wisselen. Het flexibele platform is compleet naar wens in te richten. Daarbij is het compatibel met slimme oplossingen zoals PowerBI. 

Pijl solutions helpt u verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse

in onze diensten
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder