Pijl kiest bewust voor Lenovo

Leveranciers kiezen wij niet alleen om het product. De bedrijfsvisie op verduurzaaming is ook van groot belang. Als Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds vinden wij het enorm belangrijk om partnerschappen aan te gaan met bedrijven die hieraan willen bijdragen.

Waardevolle samenwerking

Met Lenovo heeft Pijl solutions een waardevolle partner voor de levering van servers, pc’s, laptops en randapparatuur. Bij Lenovo staat het leveren van duurzame technologie voorop, waarbij zij een wetenschappelijk onderbouwde aanpak gebruiken om de natuur te behouden en zo de uitstoot van koolstof te minimaliseren.

Duurzaamheid raakt alles wat we doen

Groener werken met Lenovo
Duurzaamheid raakt alles wat we doen. Van laptops met een lager energieverbruik en gerecyclede verpakking tot verlaging van de CO2-uitstoot bij de productie. Lenovo maakt zich sterk om een verschil te maken en slimmere manieren te vinden om duurzame groei te realiseren.

Wereldwijde voordelen gegarandeerd
Zo heeft Lenovo een innovatieve soldeertechnologie op lage temperatuur ontwikkeld en deze gratis gedeeld met de industrie om zo het grootste langdurige wereldwijde voordeel te garanderen. Alleen al op de ThinkPad® en andere laptoplijnen, bespaart deze technologie elk jaar een groot aantal CO2-uitstoot.

Permanente verkleining van de eco-voetprint
Lenovo is ook een leider op het gebied van duurzame verpakkingen. Het gebruik van biobased-materiaal zorgt ervoor dat de plastic- en CO2-voetafdruk bij nieuwe technologie, permanent is verkleind. Deze materialen zijn licht in gewicht, dat ook uitstoot tijdens het transportproces vermindert.

Nog veel meer mogelijkheden!
Als partner van Lenovo kunnen we samen een bijdrage leveren aan een betere toekomst voor onze planeet. Daarbij bieden we ook andere oplossingen, zoals digitaliseren van uw administratie of het recyclen van apparatuur. Hiermee zorgen we samen voor een verkleining van onze ecologische voetafdruk.

Bij Pijl Solutions kunt u rekenen op deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de meest passende én duurzame ICT-oplossing voor uw bedrijf. Neem contact met ons op!

Kennismaken?

Kom langs voor koffie
en een goed gesprek

Wij helpen u verder