Onmisbaar binnen uw organisatie: Microsoft Authenticator

Nu onze dagelijkse werkzaamheden steeds meer online plaatsvinden, is het belangrijker dan ooit om onze persoonlijke informatie te beveiligen. Om te voorkomen dat deze privégegevens in verkeerde handen vallen, biedt Microsoft 365 een extra laag security, namelijk de Microsoft Authenticator-app.

Met de Microsoft Authenticator-app kunt u zich aanmelden bij uw accounts wanneer u verificatie in twee stappen gebruikt. Gebruikers voeren dan niet alleen hun wachtwoord in, maar voeren ook een extra stap uit, zoals het verstrekken van een eenmalige code die wordt gegenereerd via de authenticator-app.

Met Microsoft Authenticator kunt u:

  • Veilig en zonder zorgen werken

  • Moeiteloos aansluiten op huidige abbonement

  • Combinatie maken met externe toepassingen

Werk moeiteloos samen
De Microsoft Authenticator-app sluit naadloosaan op uw huidige Microsoft 365-abbonement en wordt gebruikt om eenvoudig en veilig aanmeldingen te vergemakkelijken, waarbij gebruikers ook de mogelijkheid krijgen om zich zonder wachtwoordcode bij hun Microsoft-accounts aan te melden.

Zelfs met externe toepassingen
De Microsoft Authenticator-app is ook inzetbaar voor externe toepassingen zoals: Google, Facebook of overige accounts met beschikking tot 2FA. Zo houdt u alles veilig en afgeschermd op één mobiele plek.

Veilig en zonder zorgen
Bovendien maakt de Microsoft Authenticator app een back-up van gekoppelde accounts (indien geactiveerd) in de Cloud. Dit betekent dat wanneer u van smartphone wisselt, u gemakkelijk zonder zorgen de gegevens kunt herstellen.

Wilt u advies over de toepassing van MFA binnen uw bedrijf? Neem gerust contact op met één van onze technische adviseurs.

Interesse

in onze diensten
of één van onze handige oplossingen?

Wij helpen u verder