Medewerker uitgelicht: Arjan van Munsteren!

Accountmanager ICT bij Pijl

Ontmoet Arjan van Munsteren - onze Accountmanager ICT, die al een indrukwekkende 26 jaar bij ons werkt! In een recent interview deelde hij enkele fascinerende inzichten in zijn reis in de wereld van de technologie.

Wist u dat poolen en snookeren tot zijn hobby's behoren? Het lijkt misschien ver van IT af te staan, maar omdat er bij beide inzicht in het grotere geheel nodig is, ziet hij de overlapping tussen beide.

Wat geeft jou dagelijkse motivatie in ICT?

“Het is mooi om dagelijks met moderne techniek bezig te zijn, zeker om onze klanten verder te helpen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.”

“Daarbij ben ik met computers en techniek opgegroeid en voelt het alsof mijn interesse in ICT constant blijft groeien.”

Arjan, over wat voor toekomstige ICT-ontwikkeling ben je enthousiast?

"Dat is moeilijk te zeggen, dat varieert van dag tot dag. Ik kan heel enthousiast zijn over de ontwikkelingen die we zien met Microsoft Teams, maar ik ben ook enthousiast over een nieuwe datasheet van een Lenovo-server en hun ontwikkelingen op het gebied van Data Centers.”

💡 Voor onze lezers heeft hij een waardevolle cybersecurity tip:

“Wees bewust van phishing e-mails en controleer altijd de afzender. Download geen bijlagen van onbekende afzenders en klik niet zomaar op links, want dat kan leiden tot een inbreuk op de beveiliging”

Meer weten

over onze ICT-oplossingen
of wilt u graag kennismaken?

Wij helpen u verder