Is uw firewall nog up-to-date?

Goede beveiliging is cruciaal

Moderne cyberdreigingen, zoals ransomware en web-aanvallen, vereisen steeds geavanceerdere verdedigingstechnieken. De sleutel tot een goede beveiliging is een balans kunnen vinden tussen nauwkeurige detectie van bedreigingen en snelle reactietijden van de firewall. U wilt ten slotte niet dat een bedreiging uw bedrijf zomaar kan binnenkomen.

Tóch zien we in de praktijk dat een firewall-upgrade vaak wordt uitgesteld vanwege keuzestress of de angst voor hoge kosten. Het gevolg hiervan is dat bedreigingen vaak zonder toezicht toch nog het netwerk binnensluipen, met alle gevolgen van dien. 

Firewall; de “onzichtbare” muur

Een firewall is te vergelijken met een onzichtbare muur, die alle in- en uitgaande verbindingen en signalen over een netwerk monitort. De firewall besluit wat voor netwerkverkeer verder mag komen en wat voor verkeer als gevaarlijk wordt beschouwd.

In wezen onderscheidt een firewall het goede van het slechte en het betrouwbare van het onbetrouwbare. Maar welke firewall is nu een goede en betrouwbare keuze?

Barracuda CloudGen firewall

Wij adviseren één van de sterkste oplossingen voor de beveiliging van uw netwerkomgeving: de Barracuda CloudGen firewall. Dit zijn een reeks next-generation firewalls om realtime netwerkbescherming te garanderen tegen een breed scala kwetsbaarheden en bedreigingen.

Waar verouderde firewalls beperkte monitoring bieden, heeft Barracuda CloudGen geaggregeerde en uitgebreide, aanpasbare rapporten beschikbaar. Dit is de sleutel tot een efficiënte beveiligingshouding, waardoor u zeker weet dat uw bedrijf digitaal zo veilig mogelijk kan werken.

PS Managed Firewall

Wilt u ook graag een firewall-upgrade, maar maakt u zich zorgen over de kosten of de keuze die u moet maken? Pijl solutions biedt een PS Managed Firewall dienst aan in combinatie met Barracuda CloudGen firewall, waarbij in abonnementsvorm bewaking, updating en advanced replacement wordt verzorgd.

Zo kijkt u nooit meer om naar onderhoud en vermindert u per direct het risico op een virus-uitbraak binnen uw bedrijf. Hierbij ontzorgt Pijl solutions u volledig in het proces uw netwerk te bewaken, veilig te houden en te updaten.

Het klinkt cliché, maar voorkomen is écht beter dan genezen. Benieuwd naar de status van uw firewall? Laat u dan adviseren door onze firewall-experts.

Meer weten

over een firewall
of andere handige oplossingen?

Wij helpen u verder