Cybersecurity anno 2023

In 2022 was cybersecurity wederom een belangrijk thema. Zo'n beetje elke digitale aansluiting is een potentiële ingang geworden voor cybercriminelen, wat tot onrust kan leiden in uw ICT-omgeving. Om bedrijven zo weerbaar mogelijk te maken, blijft bewustzijn én het inzetten van moderne tools een must.

Cyber Awareness Trainingen

Daarom hebben wij dit jaar weer veel relaties mogen helpen met onze Cyber Awareness Trainingen. Deze verzorgen wij in samenwerking met Thread Stone CyberSecurity, op ons kantoor of bij u op locatie. Weerbaarheid begint namelijk met bewustzijn op de werkvloer!

PS Managed Firewall dienst

Voor een security van een hoog niveau, combineren wij waakzaamheid met moderne beveiligingstools. Dit kan bijvoorbeeld met onze PS Managed Firewall of de Microsoft Defender, waarmee wij uw digitale voor- én achterdeur gesloten houden.

Veilig doorgroeien in 2023!

Onze doelstelling voor 2023 is om te blijven zorgen voor een stabiele ICT-omgeving, die meegaat met de tijd. We blijven hierbij cyberrisico's monitoren en waar nodig de juiste adviezen en verbeteringen toepassen.

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht om uw ICT-beveiliging onder de loep te nemen. Indien u andere specifieke wensen heeft, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend ICT-consult.

Meer weten

over onze ICT-oplossingen
of wilt u graag kennismaken?

Wij helpen u verder