Problemen opgelost voor u het weet
Referentieoverzicht

Smiemans Projecten over hoogwaardige ICT van Pijl solutions


woensdag 29 maart 2017

Altijd een bijzondere constructie bij Smiemans Projecten

Hoogwaardige ICT voor Smiemans Projecten

Als je bijzondere glasconstructies bouwt voor klanten van het Brits koningshuis tot het World Horti Center, dient álles aan de constructie te kloppen. Werken met de juiste middelen helpt hierbij, zo weet Smiemans Projecten. Betrouwbare ICT is voor het bedrijf van groot belang. Wij gingen bij Smiemans Projecten langs om te vragen wat zij van de ICT-dienstverlening van Pijl solutions vinden.

Als familiebedrijf bestaan ze al meer dan 45 jaar. Ooit begonnen als kassenbouwbedrijf, is Smiemans Projecten vandaag te dag dè specialist in bijzondere glasconstructies. Tuincentra, botanische kassen, glasconstructies voor de zorg en maatwerk constructies, Smiemans regelt het gehele traject. Van ontwerp en advies tot uitvoering. Grotendeels voor een internationale markt.

Goede ICT helpt bij secuur werk

Om bijzondere projecten te kunnen leveren aan klanten, rekent Smiemans Projecten op betrouwbare ICT; Calculaties, bedrijfsvoering, ontwerp, het gebeurt allemaal met behulp van geavanceerde software. Deze software dient op betrouwbare systemen te draaien, zodat het werk niet stil komt te staan en er secuur gewerkt kan worden. Om deze reden is er dan ook veel contact tussen Smiemans en Pijl solutions. Onze Peter is maandelijks binnen het bedrijf te vinden voor systeembeheer en er is regelmatig overleg over de toekomst van het ICT-park.

Hoogwaardig ontwerp vereist hoogwaardige ICT

Smiemans Projecten over Pijl solutions

Naast het bieden van nauw overleg en advies helpt Pijl solutions de constructiespecialist met betrouwbare internetverbindingen, (hosted) telefonie, levering en onderhoud van hardware en pro-actief systeembeheer. Op deze manier kan Smiemans Projecten up-to-date blijven werken met een betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur.

“… het is belangrijk om een goede band te hebben met het ICT-bedrijf, met Pijl solutions hebben we dit van meet af aan.” vertelt Elio Fois (Controller bij Smiemans Projecten) ons. “Pijl solutions heeft een prima service en ontzorgt ons totaal op ICT-gebied. Dit tegen een gunstige tariefstelling.”

Bij ICT-ontzorging hoort goede informatie

Ook vindt Elio het prettig dat er geregeld onderwerpen worden aangekaart en er goede informatievoorziening is middels de nieuwsbrief en persoonlijk contact. Bij de vraag of Elio nog iets anders kwijt wil over Pijl solutions, vertelt hij ons dan ook dat wij deze lijn vooral moeten blijven doorzetten. Goede informatie aandragen, pro-actief onderwerpen aankaarten en ontzorgen.
Hier zetten we Pijl solutions volledig op in. Wij zijn zeker van plan hier mee door te gaan en onze service nog verder uit te bouwen.

Wij willen Smiemans Projecten bedanken voor het openhartige interview en we hopen natuurlijk onze samenwerking nog jaren door te zetten.


Reageren?
ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!