Problemen opgelost voor u het weet

Referenties

Interview met onze klant Hatek Lastechniek B.V.
woensdag 22 juli 2020
Wat doet een ICT-bedrijf als Pijl solutions voor een lasgroothandel als Hatek Lastechniek B.V.? En hoe kun je als ICT-bedrijf het beste een lastechnische groothandel ondersteunen? Wij vroegen het Frank de Hek, die de digitalisering bij Hatek Lastechniek oppakt.
Lees meer »
R.A. van Leeuwen bouwbedrijf over jarenlange samenwerking
maandag 24 juni 2019
11 JUNI 2019 - Pijl solutions hecht veel waarde aan de mening van haar klanten en is om deze reden langsgegaan voor een interview bij jarenlange klant R.A. van Leeuwen bouwbedrijf b.v. Deze projectontwikkelaar en bouwbedrijf zet dagelijks meerdere aspecten van ICT in voor woning- en utiliteitsbouw in Zuid-Holland.
Lees meer »
Betrouwbare lijnen om verwachtingen te overtreffen
dinsdag 12 juni 2018
Als modewinkel is het in deze tijd belangrijk om de consument te allen tijde te helpen. Het hebben van een betrouwbare ICT-partner is in deze geen overbodige luxe, aldus Dikkenberg Mode in De Lier.
Lees meer »
Smiemans Projecten over hoogwaardige ICT van Pijl solutions
woensdag 29 maart 2017
Als je bijzondere glasconstructies bouwt voor klanten van het Brits koningshuis tot het World Horti Center, dient álles aan de constructie te kloppen. Zo ook de ICT. Wij gingen bij Smiemans Projecten langs om te vragen wat zij van de ICT-dienstverlening van Pijl solutions vinden.
Lees meer »
Bom Group over pro-actief beheer bij Pijl solutions
donderdag 13 oktober 2016
Bom Group is al meer dan 25 jaar klant van Pijl solutions. Wij gingen bij Bom Group langs om te vragen wat hen drijft en hoe men denkt over onze dienstverlening.
Lees meer »
ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!