Problemen opgelost voor u het weet

Partners van Pijl solutions

Hieronder treft u een overzicht van al onze partners.

King business solutions King Business Software
Pijl solutions is dealer van King Business Software en biedt zo financiele en logistieke back-office pakketten voor het MKB.
http://www.king.eu
Microsoft 365 logo Microsoft Office 365
Pijl solutions is leverancier van vele Cloud-oplossingen. Zo ook het bekende Microsoft Office 365, waarmee u overal en altijd met Office-tools kunt werken en kunt samenwerken.
Gf logo GFI
De softwareoplossingen van GFI zijn veelzijdig. Zo zijn er verschillende pakketten van GFI te gebruiken voor het archiveren, automatiseren en beheren van e-mails, faxberichten en smsverkeer.
http://www.gfi.nl
Allied telesis logo Allied Telesis
Pijl solutions gebruikt onder andere Telesis als het gaat om kwalitatieve hardware voor internet- en netwerkverbindingen.
http://www.alliedtelesis.com
Parallels Remote Application Server
Parallers levert uitstekende applicaties voor Remote management van uw desktop PC's en mobiele apparaten, waarmee op afstand uw werkplekken kunnen worden beheerd of worden voorzien van onderhoud.
http://www.parallels.com
Q-Fieldservice van Quality IT
Pijl solutions is partner van Quality IT voor de planningsapplicatie Q-Fieldservice, waarmee u de de inzetbaarheid van uw medewerkers kunt managen.
http://www.quality-it.eu
Elvy2King
Elvy2King is een optie op King, waarmee u gescande of PDF-facturen automatisch kunt laten inlezen in King. Dit scheelt handmatige invoer en voorkomt fouten.
http://www.king.eu
Plink
Met Plink biedt Pijl solutions haar huidige en toekomstige klanten een cloudgebaseerde tool voor takenplanning die goed aansluit op bestaande ERP- en CRM-oplossingen van bijvoorbeeld King Business Software
http://www.plink-planner.com

Neem direct contact op

Bent u benieuwd wat Pijl solutions voor u kan betekenen?
Neemt u dan contact op.

Tel: 0174766020

ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!