Problemen opgelost voor u het weet

Team Pijl solutions: Wij besteden zorg aan uw ICT

Wie is Pijl solutions?

Pijl solutions bv biedt complete ICT oplossingen voor bedrijven. Grote bedrijven maar ook kleine bedrijven kunnen rekenen op onze service.

Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk maar door de flexibiliteit van de medewerkers zijn wij in diverse regio's van Nederland te bevinden.

Bijna 30 jaar geleden begonnen als van der Pijl Automatisering met o.a. verkoop van hardware, is Pijl solutions gegroeid naar een kenniscentrum op het gebied van ICT.

 

Pijl solutions hoofdsponsor PQV Pijl solutions


De volleybalvereniging, ontstaan uit een fusie tussen Pijlslag Quintus en Vollier, speelt in Naaldwijk, Kwintsheul en De Lier. Pijl solutions is met trots hoofdsponsor van de vereniging en heeft zo ook naam aan de vereniging mogen geven, namelijk PQV Pijl solutions.

Nieuws

ICT voor retail: het nieuwe pinnen.
dinsdag 12 juni 2018
Ontvangt u pinbetalingen of wilt u betalingen via pin gaan ontvangen? Dan kan het voordelig zijn om uw pinvoorzieningen via Pijl solutions te regelen.
Lees meer »
ICT voor retail: kassasysteem met King Business Software
vrijdag 8 juni 2018
Kassa- of afrekensysteem in uw winkel? Wilt u deze laten praten met uw administratiepakket of ERP-systeem? Ontdek de voordelen van het King kassasysteem.
Lees meer »
Vaste telefonie op locatie en onderweg met VOIP
dinsdag 10 april 2018
Het is handig om uw medewerkers buitendienst via uw vaste telefoonnummer te kunnen benaderen. Op deze manier kunt u klanten gemakkelijk doorschakelen en kan het personeel buiten de deur via uw ...
Lees meer »
ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!