Problemen opgelost voor u het weet

Team Pijl solutions: Wij besteden zorg aan uw ICT

Wie is Pijl solutions?

Pijl solutions bv biedt complete ICT oplossingen voor bedrijven. Grote bedrijven maar ook kleine bedrijven kunnen rekenen op onze service.

Ons kantoor is gevestigd in Honselersdijk maar door de flexibiliteit van de medewerkers zijn wij in diverse regio's van Nederland te bevinden.

Bijna 30 jaar geleden begonnen als van der Pijl Automatisering met o.a. verkoop van hardware, is Pijl solutions gegroeid naar een kenniscentrum op het gebied van ICT.

 

Pijl solutions hoofdsponsor PQV Pijl solutions


De volleybalvereniging, ontstaan uit een fusie tussen Pijlslag Quintus en Vollier, speelt in Naaldwijk, Kwintsheul en De Lier. Pijl solutions is met trots hoofdsponsor van de vereniging en heeft zo ook naam aan de vereniging mogen geven, namelijk PQV Pijl solutions.

Nieuws

ICT in 2019. Is uw bedrijf voorbereid op een technologische revolutie?
donderdag 29 november 2018
Automatisering, de gevolgen voor de digitale werkplek en uw ICT-infrastructuur. Is uw bedrijf voorbereid op snelle technologische ontwikkelingen in 2019? Lees hier wat er verandert en wat ...
Lees meer »
Overal snel en effici├źnt werken met Microsoft Surface laptops en tablets
donderdag 29 november 2018
Voor medewerkers die veel onderweg zijn is het niet altijd gemakkelijk om al de juiste tools beschikbaar te hebben. Dat is nu veranderd, met Microsoft Surface.
Lees meer »
Kennissessie Microsoft 365; Overal veilig samenwerken in de Cloud
donderdag 29 november 2018
Afgelopen 8 november werd bij Pijl solutions een geslaagde kennissessie Microsoft 365 gehouden, vol tips & tricks rondom veilig en locatie-onafhankelijk samenwerken in de Cloud. Lees hier meer ...
Lees meer »
ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!