Problemen opgelost voor u het weet

Pro-actief systeembeheer: Groei door minder stilstand

Eén van de belangrijkste uitdagingen in het onderhouden van een computernetwerk is het voorspellen van wat wanneer kapot gaat. Met onze oplossing kunnen we voorkomen dat veel netwerkproblemen ooit plaatsvinden. Door regelmatig en uitgebreid preventief onderhoud te combineren met real-time bewaking van uw kritieke netwerk en desktopapparaten, garanderen we de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw automatisering.

Voordelen van pro-actief systeembeheer:

Pro-actief systeembeheer is zo effectief dat onze klanten bijna onmiddelijk resultaat zien. Een regelmatig onderhouden netwerk heeft minder storingen, oogst hogere productiviteit en bespaart u supportkosten.

  • Toenemende productiviteit
  • Vermindere impact IT-storingen
  • Vermindere netwerk downtime

Kenmerken van pro-actief systeembeheer:

Preventief onderhoud garandeert dat uw servers, PC's en andere vitale netwerkapparaten optimaal functioneren. Dit verbetert de betrouwbaarheid en veiligheid.

24x7 prestatiebewaking zorgt dat alle kritieke netwerkapparaten waaruit uw bedrijfsnetwerk bestaat gezond zijn en betrouwbaar en optimaal functioneren.

Wat krijgt u bij pro-actief systeembeheer van Pijl solutions?

  • Algehele bewaking
  • Preventief onderhoud
  • OS en derde partijen patch management
  • Managed Anti-virus
  • Standaard uitgebreide rapportages

Bent u geïnteresseerd in minder storingen van uw ICT-systemen en meer productiviteit? Neemt u dan contact op met Pijl solutions voor een passende aanbieding of en vrijblijvend gesprek.

Neem contact op.

Referentie

Bom Group over pro-actief beheer bij Pijl solutions
donderdag 13 oktober 2016
Bom Group is al meer dan 25 jaar klant van Pijl solutions. Wij gingen bij Bom Group langs om te vragen wat hen drijft en hoe men denkt over onze dienstverlening.
Lees meer »

Referentie

Melior over ICT-verhuizing door Pijl solutions
woensdag 29 juni 2016
Op maandag 6 juni is Melior, een jarenlange klant van Pijl solutions, verhuisd. Op deze mooie nieuwe locatie werd het ook tijd voor een verbeterde ICT-structuur. Pijl solutions heeft de gehele ...
Lees meer »
ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!