Problemen opgelost voor u het weet

Microsoft 365

Pijl solutions biedt meerdere cloud- oplossingen, waarmee u gemakkelijk op afstand kunt samenwerken met collega’s via het internet. Een belangrijke oplossing is Microsoft 365, waarmee u kunt samen- werken binnen bekende Microsoft Office- software, zoals Word, Excel en Outlook.
Daarnaast biedt Microsoft 365 handige opties om bestanden te delen, taken te verdelen en notities te maken onderweg.

Groei door samenwerking
Microsoft 365 werkt naadloos samen met Windows 10 en de nieuwste Microsoft laptops en tablets. Als officiële Microsoft Partner, kunnen wij u ook hierin voorzien van advies, levering en installatie.

Microsoft 365 bevat alles wat u kent uit Office 365. Microsoft 365 is ontworpen om mensen en bedrijven te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en beveiliging van wereldklasse.

Enkele functies van Microsoft 365:

 • Bellen in de cloud voor bedrijven
  Geef mensen de belfuncties die ze nodig hebben om werk gedaan te krijgen. Profiteer van consultatieve doorverbindingen, muziek in de wachtstand, gesprekken parkeren en cloudvoicemail in Teams.
 • Samenwerkingsgerichte belervaringen
  Bied geweldige samenwerkingsgerichte ervaringen als onderdeel van Telefoonsysteem in Microsoft Teams met functies zoals groepsgesprek aannemen, delegatie en weergave gedeelde lijn.
 • Klantenondersteuningservaringen
  Help te verzekeren dat elke klant antwoord krijgt en in de juiste wachtrij wordt geplaatst met auto attendants in de cloud en oproepwachtrijen in Telefoonsysteem.
 • Wereldwijde beheerervaringen
  Beheer en controleer je oproepen in Microsoft 365 met het beheercentrum en gesprekskwaliteitdashboard van Teams. Bespaar je IT-professionals tijd met een gecentraliseerde ervaring.

Het pakket is geïnnoveerd en betekent dus simpelweg meer- en betere functionaliteit. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

 

 

ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!