Problemen opgelost voor u het weet

King Business Software

Bij King krijg je betrouwbare en slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Compleet en makkelijk in gebruik. Van boekhouden en factureren tot een totale ERP-oplossing met webshop en magazijnautomatisering, King ondersteunt je bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Zodat jouw business kan groeien en bloeien. Groot of klein, accountant, zzp’er of handelsonderneming, onze innovatieve oplossingen zijn toegespitst op jouw bedrijfsbehoeften.

De voordelen van King

King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen.

King helpt bij de implementatie, biedt uitgebreid support en denkt mee over de toekomst. Bij King en bij Pijl solutions geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties.

Pijl solutions als persoonlijke dealer

Pijl solutions implementeert de pakketten van King bij het MKB. Als officieel dealer helpt Pijl solutions u graag bij eventuele problemen en helpen wij u met het maken van de juiste keuzes voor pakketten en uitbreidingen. Bovendien kunnen wij u helpen met het koppelen van King aan maatwerk-pakketten of aan uw webshop.

Geïnteresseerd in King Business Sofware?

Probeer King nu 30 dagen gratis en vind uit of de pakketten van King bij u passen. Om King gratis uit te proberen neemt u contact op met Pijl solutions.

Contact opnemen

Probeer 30 dagen GRATIS

Wilt u King 30 dagen GRATIS uitproberen?

Neemt u dan contact op.

ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!