Problemen opgelost voor u het weet

Internetverbindingen: Groei door snel werken

Door de verschuiving in ICT naar Cloud-oplossingen is een goede en betrouwbare internetverbinding cruciaal.

Pijl solutions kan diverse zakelijke verbindingen leveren van ADSL/VDSL  tot glasvezel. Standaard worden alle verbindingen gekoppeld via een betrouwbaar netwerk met de benodigde veiligheidsvoorzieningen.

Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over lange afstanden te transporteren. Behalve voor internet is glasvezel uitermate geschikt voor VOIP telefonie, camerabeveiliging en pinverkeer. Wilt u meerdere locaties koppelen? Met glasvezel heeft u een veilige en betrouwbare verbinding. Wanneer uw bedrijf groeit, groeit glasvezel met u mee. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Voordelen glasvezel:

  • Razendsnel (up- en downloadsnelheid is gelijk) 
  • Betrouwbaar 
  • Kostenbesparend 
  • Veilig 
  • Onbeperkte groeimogelijkheden 
  • Toekomstvast 
  • Eenvoudig overstappen 
  • Eenvoudig beheer: alle diensten over één verbinding.

Groei door verbinding

Ook voorzien wij al onze verbindingen van 24/7 monitoring. Mocht er onverhoopt een calamiteit optreden, dan wordt automatisch de juiste leverancier ingeschakeld om te zorgen dat de verbinding weer wordt hersteld. U profiteert dus niet alleen van een razendsnelle en veilige verbinding, maar ook van een ervaren partner die u altijd helpt bij eventuele problemen.

Met internetverbindingen van Pijl solutions bent u optimaal verbonden en staat niets op het gebied van verbinding u in de weg om uw bedrijf te laten groeien.

Geinteresseerd in internetverbindingen van Pijl solutions?

Bent u geïnteresseerd in razendsnelle, betrouwbare internetverbindingen van Pijl solutions? Neemt u dan gerust contact op voor een passende aanbieding of een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Geïnteresseerd in Internet via Pijl solutions?

Neemt u dan contact op

ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!