Problemen opgelost voor u het weet

Internetverbindingen: Groei door snel werken

Het internet is een wereldomvattend fenomeen dat het karakter heeft van een massamedium. Daarnaast is het ook het meest gebruikte communicatiemiddel ooit.

E-mail is niet meer weg te denken als communicatiemiddel in onze maatschappij. Zowel zakelijk als privé is er een grote behoefte aan een 24-uurs beschikbaarheid van e-maildiensten.

Is communicatie of informatievoorziening via internet belangrijk voor uw bedrijfsvoering, dan moeten uw 
website en e-mail 24 uur per dag online en toegankelijk zijn.

Een betrouwbare partner hierin is zeer belangrijk. Wij kunnen deze partner voor u zijn. Door onder eigen naam een internetverbinding aan te bieden, kunnen wij onze klanten een betere service bieden. Bij calamiteiten zijn wij minder afhankelijk van derden en door deze korte lijn bent u snel weer online.

Wij beschikken over zeer solide en snelle netwerkverbindingen en bekwame specialisten, die regelmatig worden bijgeschoold inzake de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet en IP telefonie.  

Glasvezel is de toekomst

Glasvezel is ontwikkeld om grote hoeveelheden data razendsnel over lange afstanden te transporteren. Behalve voor internet is glasvezel uitermate geschikt voor VOIP telefonie, camerabeveiliging en pinverkeer. Wilt u meerdere locaties koppelen? Met glasvezel heeft u een veilige en betrouwbare verbinding. Wanneer uw bedrijf groeit, groeit glasvezel met u mee. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Glasvezel is de toekomst.

Voordelen glasvezel:

  • Razendsnel (up- en downloadsnelheid is gelijk) 
  • Betrouwbaar 
  • Kostenbesparend 
  • Veilig 
  • Onbeperkte groeimogelijkheden 
  • Toekomstvast 
  • Eenvoudig overstappen 
  • Eenvoudig beheer: alle diensten over één verbinding

Geinteresseerd in internetverbindingen van Pijl solutions?

Bent u geïnteresseerd in razendsnelle, betrouwbare internetverbindingen van Pijl solutions? Neemt u dan gerust contact op voor een passende aanbieding of een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Geïnteresseerd in Internet via Pijl solutions?

Neemt u dan contact op

ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!