Problemen opgelost voor u het weet

Totaal communicatie: Groei door flexibiliteit

Efficiëntie vraagt om flexibele telefonie-oplossingen. Hosted telefonie van Pijl solutions is een complete, scherp geprijsde oplossing. Onze hosted telefonie-oplossingen zijn schaalbaar en bewegen zo mee met uw bedrijf. Op deze manier bent u voorbereid op de toekomst en kunt u gerust groeien. Hosted telefonie is namelijk uitbreidbaar in de cloud en werkt met een vast bedrag per maand.

RoutIT VaMo - Vast-Mobiel Integratie from RoutIT on Vimeo.

Wat is hosted telefonie

Hosted telefonie betekent telefoneren via de cloud. U belt dus via het internet, wat veel voordelen met zich meebrengt.
Zo kunt u gebruik maken van ieder toestel; Uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer kunnen onderdeel zijn van uw telefoon-oplossing. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist hosted telefonie geen grote investering en kan hosted telefonie naadloos meegroeien of -krimpen met uw bedrijf.

Groei door flexibiliteit

Omdat hosted telefonie met ieder toestel te gebruiken is, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te werken. U bent altijd te bereiken op één nummer en de telefooncentrale is altijd online in de cloud. Met uw smartphone beheert u eenvoudig uw telefonie-instellingen op afstand en bepaalt u zelf uw bereikbaarheid. Ook kunt u eenvoudig gesprekken doorverbinden of naar uw mobiel verplaatsen. Verbeter ook uw bereikbaarheid en werk flexibel met hosted telefonie van Pijl solutions.

Geinteresseerd in telefonie van Pijl solutions?

Bent u geïnteresseerd in telefonie van Pijl solutions? Neemt u dan gerust contact op voor een op maat gemaakte aanbieding of voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

U wilt Hosted telefonie via Pijl solutions?

Neemt u dan contact op

ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!