Problemen opgelost voor u het weet

Cloud oplossingen: Groei door onafhankelijkheid

De "Cloud", een veel gebruikt begrip in deze tijd. Met de cloud bedoelt men een netwerk van computers die samen een "wolk van computers" vormen, waarbij de gebruikers de cloud-software niet op hun eigen apparaat hoeven hebben staan, maar simpelweg verbinden met het netwerk en zo beschikbaarheid hebben over de software die ze nodig hebben.

Lage kosten door cloud-software

Op deze manier kunt u met cloud-software heel flexibel werken, omdat u overal en altijd verbinding kunt maken (bijvoorbeeld via internet) en zo direct aan de slag kunt met de software die u nodig heeft.
Kenmerkend voor deze netwerken is dat ze eenvoudig uit te breiden zijn en dat u overal en altijd kunt werken.Dit zorgt voor lage kosten en hoge efficiëntie.

Cloud oplossingen van Pijl solutions

Pijl solutions biedt meerdere cloud oplossingen aan voor de voornaamste softwarepakketten. Zo kunnen wij samen met u uw infrastructuur opnieuw opzetten om uw bedrijf zo efficiënt mogleijk te laten werken. Wij kunnen bijvoorbeeld uw e-mail of Microsoft-office pakketten in een cloud-omgeving aanbieden, waardoor u slechts voor een klein maandbedrag al aan de slag kunt met Microsoft Office, op elke werkplek die u maar wilt.

Natuurlijk biedt Pijl solutions veel meer clouddiensten aan dan Microsot Office alleen. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten welke cloud oplossingen Pijl solutions u kan bieden?

Neemt u dan contact op

Pijl solutions cloud oplossingen

Neem contact op

ICT beter inzetten voor uw bedrijf? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!