Fijne feestdagen en een goed 2024!

Terugblik 2023

Het jaar loopt op zijn einde…en wat voor een jaar! 2023 heeft ons veel gebracht. Zowel in de persoonlijke levenssfeer als zakelijk heeft het leven voor veel mensen niet stilgestaan.

Op zakelijk gebied lijken we soms ingehaald te worden door de technologie, dit geldt zowel voor Pijl solutions, als voor de branche waarin wij opereren.

Helpen, denken, doen.

De lancering van onze nieuwe digitale huisstijl en website was een passend moment om de nieuwe slogan te introduceren. Helpen, denken, doen. We helpen u als ondernemer, zo kunt u doorgaan met uw vak. Vervolgens denken we na, maken we een analyse en pakken dit tenslotte voortvarend op in de uitvoering.

Zo creëren wij voor u een stabiele ICT omgeving. Met de extra dienstverlening op het gebied van Microsoft 365 kunnen wij de MKB-ondernemingen nog beter bijstaan. Als u een vraag heeft of een uitdaging op ICT-gebied, zorgen wij voor een oplossing die bij u past. Dat is waar wij voor staan.

Op persoonlijk gebied heeft ons team uitbreiding gehad in het afgelopen kalenderjaar; Bram is ons als servicedeskmedewerker komen versterken. Met deze versterking kunnen wij de service blijven bieden die wij willen.

De opmars van A.I.

Hoewel al een aantal jaar groeiende, lijkt 2023 hét jaar van de opmars van Artificial Intelligence te zijn. Bij het schrijven van deze terugblik was de verleiding dan ook groot om hiervoor hulp van ChatGPT in te roepen…

A.I. is niet meer weg te denken en geeft vele voordelen, maar uiteindelijk ook bedreigingen omdat cybercriminelen hier gebruik van maken. Het is belangrijk dat gebruikers bewust worden van de kansen en de risico’s die deze ontwikkelingen bieden.

Onverminderd doorpakken in 2024

Het team heeft een groot aantal vraagstukken kunnen oplossen en veel klanten zijn geholpen in het veilig houden van hun ICT-omgeving. Hiermee heeft u verder kunnen groeien, in grootte of in kwaliteit, of op beide vlakken.

Het is mooi om te zien hoe het team met veel inzet en passie al die gebruikersvragen, vernieuwingen en vooral verbeteringen tot een mooi resultaat weet te brengen.

Uiteraard gaan wij hier in 2024 onverminderd mee verder. 

Mede namens het team bedank ik al onze trouwe relaties, waarvan sommigen al ruim 25 jaar verbonden zijn, voor het vertrouwen in Pijl solutions! 

Verder wens ik iedereen fijne feestdagen en een goed en gezond 2024. 

Met ondernemende groet, 

Arno Duijvestijn